GYIK
Hogyan számítják ki a termékek számát a tarifák meghatározásához?
A termékek száma = az összes feed összegével. Például: 2000 tétel Árukeresőre + 2000 tétel a Glamira + 1500 elem a Google Merchants számára = összesen 5 500 tétel = Basic tarifa. Ha többet szeretne tudni a különböző tarifákról, látogasson el az Árjegyzék oldalra.
A tételek száma szerint a tarifa automatikusan beállításra kerül miután importálta a feedet. Amennyiben a feedekben szereplő tételek száma növekszik vagy csökken, a tarifa a hónap végén automatikusan megváltozik. Abban az esetben, ha szándékosan csökkenti a feedben szereplő tételek számát, és így eltérő, alacsonyabb tarifát ér el, értesítenie kell minket a [email protected] e-mailre, hogy a helyes összeget számlázhassuk Önnek. Ezt a funkciót szándékosan nem automatizáljuk, mivel a rövid távú feed kimaradások szükségtelen ingadozásokhoz vezethetnek.
Ha egynél több webáruháza van (például marketing ügynökségek), akkor az exportok külön-külön összeadódnak az egyes webáruházakban - az webáruházak kombinálása nem lehetséges, még akkor sem, ha csak domainben változnak (cz / sk / com ...).
Copy link