Előzmények
Az előzmények linkre kattintva a feed kezelésével kapcsolatos információkat tekintheti meg. Láthatja, hogy mikor alkalmaztak szabályokat, mikor generálták az exportot, vagy mikor töltötte le adatait a hirdetési csatorna.

Az egyes műveletek magyarázata az előzmények oldalról:

Termékek importálása - a bemeneti és kimeneti feed közötti szinkronizálás. Láthatja, hogy történt-e, és ha igen, akkor milyen változások a bemeneti és a kimeneti feed között.
Szabályok alkalmazása - a létrehozott szabályok egyelőre csak a Mergadón belül kerülnek alkalmazásra (a változások nem láthatók azonnal a kimeneti feedben).
Termékek exportálása - a feed újragenerálódik, a szabályok változásai az export befejezése után azonnal megjelennek a kimeneti feedben.
Érvényesítés - Az árösszehasonlító csak az XML-feed HTTP-fejlécét tölti le, és megnézi, hogy történtek-e változások, hogy megítélje, le kell-e tölteni a feedet.
Letöltés - Valaki (árösszehasonlító/ember) letöltötte a kimeneti XML-t, ez tartalmazza a letöltő IP-címét vagy az úgynevezett UserAgent-et, pl. Árukereső és GLAMI.